Trekant

Sist oppdatert 3. september 2019 16:48

TREKANT

Trekant gruppa består av 18 barn født – 2015 og 2016.
Vi holder til oppe på Himmel sammen med Rektangel og Sirkel :-D

Vi er omsorgsfulle, kreative og sosiale barn og voksne som viser glede og humor i hverdagen.
Vi vil at alle barna skal få mulighet til sosialt samspill med andre barn, der trygghet og likeverd står i sentrum. Vi er opptatt av at hverdagen skal være preget av lek, glede, trygghet og omsorg. Vi har matte- og forsknings- kasser som gir rom for undring og utforskning. I tillegg er det mye læring både gjennom tema arbeid, i lek, aktiviteter, samlings stund og sosialt samspill.

”Lek er som boblende latter, ett uttrykk for frydefull livsglede”.
Vi har ulike aktivitetsrom som gir mye god lek og aktiviteter (viten-rom, snekker rom, ateliè, mediatek, bil-rom, pute-rom, konstruksjons-rom og felles rom). Så her har vi noe for en hver smak :-D

Grensesetting er en viktig del av vår hverdag og gir barn trygghet. Vi er flinke til å fortelle hva vi kan gjøre, fremfor hva som ikke er lov. På denne måten lærer vi å se løsninger fremfor problemer.

En dag i uken har vi smågrupper sammen med Rektangel der vi fokuserer på  Dino-tema. Vi samarbeider mye med Rektangel; vi har blant annet en utedag i uken hvor vi har aktivitet i Lurelabb og Grillhytte. I Lurelabben eksperimenterer vi og i grillhytta lager vi gjerne litt mat.

Vi har tur/ ute dag en dag i uken. Vi har skog rett i nærmiljøet som vi benytter oss av. Her får vi blant annet god motorisk utfoldelse, utforskning, lek og sosialt samspill.

Tre dager i uken får vi varm mat servert av vår gode kokk :-D Vi får også servert bakst, og frukt.

Trekant er ett GODT, GØYALT OG LÆRERIKT sted å være:-D