Kostholdsansvarlig

Sist oppdatert 13. mars 2019 10:06

I Bygnes Vitenbarnehage har vi storkjøkken. Noe som viser at vi allerede i byggeprosessen hadde fokus på viktigheten av et godt kosthold til barn. Barnehagen har valgt å bruke økologiske perodukter så langt vi klarer. Vi er så heldige at vi har ansatt Mariann V. Abrahamsen som kostholdsansvarlig. Ikke alle barnehager kan «skryte» av at de har en kostholdsansvarlig som har både fagbrev i kokkefaget og har lang erfaring som kokk på ulike arenaer. Hun arbeider 4 dager i uken. Hver fredag arbeider vår matlagings interesserte assistent Milena Tesheva på storkjøkkenet. Disse to arbeider sammen om ulike oppgaver som må til for å gi barna i Bygnes Vitenbarnehage et godt og variert kosthold.

Som kostholdsansvarlig i Bygnes Vitenbarnehage har en ansvar for:
– å følge Sosial og helsedirektoratets retningslinjer for mat og måltider i barnehagen
– meny oppfølging på Vigilo
– følge vår Anticimex Matsikkerhetsavtale, som er en avtale vi har inngått for å oppnå best mulig matsikkerhet i vår barnehage.
– kontaktperson i forhold til Mattilsynet
– sammen med assisterende styrer er de også utarbeider rutiner for opplæring av resten av personalet

Dersom du ønsker å ta kontakt med kostholdsansvarlig:
Telefon: 52 81 23 95 (Himmel)